Henkes Fiskeblogg

Henkes Fiskeblogg

Den svenska avundsjukan...

FiskePosted by Henrik Sun, May 08, 2011 07:09:50
Det var ett tag sedan som jag skrev något i bloggen, och visst skäms jag. Har upptäckt ett stort problem med mitt bloggande! Alltid när jag fiskar så glömmer jag och ta bilder, detta leder till att jag struntar i att skriva. Ett konstaterande som är lika trist som den svenska avundsjukan.

Personligen har jag aldrig känt avundsjuka vid fiske. Jag har alltid undrat hur denna känsla kan yttra sig inom det skrivna språket. Men nu har denna känslan yttrat sig hos en av mina fiskekollegor. Glåpord och kränkningar börjar bli ett vanligt förekommande, och detta är dagligen. Men jag blir varken arg eller ledsen, istället så känner jag medömkan och föräldrainstinkter. Hur skall jag vägleda denna förlorade fiskesjäl tillbaka till Mecka?

Idag bedrivs zonfiske för personen i fråga, och jag önskar honom all lycka i världen. Kom igen kämpa Björn! Du kan om du vill, träning ger färdighet kära broder!

//Henke


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by BJ Sun, May 08, 2011 23:15:31

Det borde finnas en gilla knapp ;)