Henkes Fiskeblogg

Henkes Fiskeblogg

I väntans tider...

FiskePosted by Henrik Sat, February 05, 2011 20:52:27
Om man inte kan fiska så kan man ju alltid bygga på sitt lager av "viktiga" prylar som man bara måste ha. Kan vara så att jag överdrev när jag skrev "viktiga" och "måste", men nya saker ger en extra krydda till kommande fiskeäventyr!

De saker som inhandlades var följande:
Ett vattenresistent skydd till min mobiltelefon som gör att jag kan använda viktiga funktioner som t.ex. GPS när man befinner sig på fjället. Att gå vilse blir därmed svårare när man letar drömån. Denna gadget är av märket over-board och kostade 220kr.

Pryl nr. 2 är ett nytt UL-spö av märket Abu Garcia och kostade mig 400kr. Men det var ett måste då mitt förra spö offrades till bil-gudarna :( Alltid trist då detta inträffar och inget man önskar någon. Sorgeperioden är över och därav denna beställning.

Skönt att jag fick skriva detta och verkligen motivera för mig själv att dessa två saker var livsviktiga för min fortsatta fiskekarriär! Nu känns köpen mycket övertänkta och planerade. Spontanitet är det största hotet till min ekonomi.

//H


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Henke Mon, February 07, 2011 17:16:41

Tänker du bomba fiskarna till döds? ;)

Posted by BJ Sun, February 06, 2011 21:12:05

Tråkigt Mats, men fiska på då. Men visst löste det sig väl med arbetet?

Posted by Mats B Sun, February 06, 2011 11:29:07

Jag har också byggt på lagret i vinter.2000 sänken på vikter mellan 15 g till 200 g,och ett gäng flugor enkel krok å tubflugor.Och i morron jobbar jag sista dagen,sen är jag ledig typ 5-6 månader. :)))))