Björns Fiskeblogg

Björns Fiskeblogg

Äntligen

SpinnfiskePosted by Björn Thu, September 15, 2011 23:02:37

Så var hösten här, kändes så idag då höstens friluftsdag gick av stapeln på skolan. Vindarna och de få regndropparna som legat över oss stor del av dagen bidrog också till mina höstkänslor.

Det är lite ”äntligen” över dessa känslor, det är på hösten som de kommer tillbaka igen. Det är havsöringen jag menar förstås. Äntligen var det dags att göra ett tappert försök, kanske lite tidigt, men det återstod att se.

Äntligen kunde också kvällen till ära delta i en säker båttur med Bengtsson. Det är första gången jag kände mig någorlunda säker och trygg i båt med denne herre. Han brukar ju sällan bjuda upp till sjösäkra båtar utan hål, nej det kan man inte beskylla honom för. Men den nya båten har han bara ägt sedan i söndags, den håller alltså fortfarande hög klass..

Fisket då? Det var en del mindre känningar under kvällen. Både jag och Bengtsson (Muppen) hade små korta drillningar och några hugg, men det var ett magert resultat.

När skymningen började lägga sig över oss kunde jag dock få en trevlig drillning av en vilt kämpande havsöring. Den kunde efter den trevliga matchen landas och vägas. Vikten 1 350 gr.

Äntligen är ALLT här. Det bästa är att det blir bättre med tiden.

/BJ

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.