Björns Fiskeblogg

Björns Fiskeblogg

Pimpel i närområdet

PimpelPosted by Björn Tue, February 05, 2013 20:21:45
Föregående helg var det premiär i Vivstavarvstjärn. Många fiskeprofiler från närområdet visade upp sitt ansikte. Bröderna Evensson, Sonny och storpimplaren Tobbe från Bergeforsen. Sedan fanns det också några mindre rutinerade och iskalla pimplare, Per och Jag! Per hade dagen till ära tagit med sin son Lucas och sin pappa.

Evensson och andra redan nämnda var som du redan förstått heta. I vårt sällskap var min dotter Julia den enda heta. Hon var den enda i vårt sällskap som fick en röding. Lyckan hos henne var sådär, men hos mig som pappa var den enorm! Det var nog den viktigaste och bästa fisk jag varit med när någon någonsin har fått. Förhoppningsvis var denna fisk väckt ett intresse hos henne, vilket är väldigt passande då hon har fått nya fiskeprylar som är betydligt dyrare än min. Bara för att det är rosa!!!

Roligt iallafall att uppslutningen var stor och att områdets fiskeföreningar Strömsländan och Storöringen har tagit detta initiativ. Pluspoäng för det.

Nu är förhoppningsvis issäsongen slut för min del, hoppas på att älven blir nästa anhalt i mitt fiskeliv. Det är ju trots allt inte långt borta innan vårfisket drar igång. Även om man inte kan tro det nu i allt detta snöfall. /BJ

  • Comments(0)//bjornsblogg.bjornesfiske.se/#post56