Björns Fiskeblogg

Björns Fiskeblogg

Nya sidan...

FiskePosted by Björn Sat, January 22, 2011 19:12:47

Något negativt för ofta något gott med sig!!!

Har aldrig framhävt mig själv då det gäller datorer. Ännu mindre kommer jag framhäva mig själv efter detta. Kan inte direkt skriva Hacker som yrke i telefonkatalogen. Jag kan ju knappt logga in på min egen sida och det med lösenord som jag själv hittat på. Det här med hemsidor och datorer är man helt enkelt inte klockren på. Men som i allt annat så utvecklas man och lär sig nya saker hela tiden.

Nu är i alla fall min nya sida i fosterstadiet. Det är en bit att vandra fortfarande, men den finns. Varför fortsätter jag med detta? Jo därför att det har blivit som en dagbok där jag kan hålla koll på mina fiskedagar. Det är både skoj och lärorikt. Skoj för att man alltid har kvar det, bilder och annat sånt också. Roligt när man sätter sig i gungstolen med gråorangea håret och visar sina barnbarn. Visa att även på detta område var man en medelmåtta, om ens det. Det är ju också positivt att kunna gräma sig över de tappade fiskarna. Den där stora fisken, som släppte alldeles intill båten.

Ja ni förstår ju hur viktig en sådan sida är för mig och för framtiden. Det är fan värt allt slit ju.

Lite roliga nyheter på denna sida är att Henke kommer börja blogga. Det tycker jag är skitkul två stycken helt sjuka fiskeentusiaster. Det blir riktigt skoj.

En annan ny sak som jag ändrat från min förra sida är mina nya prylar. Hur dum kan man vara? Man kan ju inte uppdatera allt man köper. Då blir det snart köpstopp från hon med pengarna. Nää, det ska man hålla tyst om, speciellt till de man delar posten med. Annars kan det gå illa.

Säkerligen kommer det mer saker också. Sjukt skoj tycker jag att det är, för min egen del alltså. Kanske för mina barnbarn med.

Nu önskar jag att tiden kan rulla på och vi snart får inta Indalsälven och gneta havsöring…

Men först av allt så blir det fiske på söndag, imorgon alltså. Då bär det av på pimpeltur med Bengtsson. Hamretjärnarna blir det troligtvis, men Bengtsson är inte så pålitlig. Vi kan egentligen hamna vart som helst. Bara det är spännande i sig.

Det ska bli roligt, trots att pimpelfiske är rätt tråkigt i jämförelse med ”vanligt fiske”. Jag är inte direkt lika road av pimpelfiske. Men det får duga med tanke på vad Kung Bore har gjort mot oss. Bara att plocka fram isborren, pimpelspö och diverse beten.

/BJ

  • Comments(0)//bjornsblogg.bjornesfiske.se/#post0